Abusos sexuals continuats

Un xaman va mantenir captiva durant 15 anys una jove a Indonèsia

La dona, que era utilitzada com a esclava sexual, va ser rescatada d'una cova on estava confinada

760327-600-338

760327-600-338

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Policia d’Indonèsia està investigant el xaman de 83 anys que va tenir com a esclava sexual durant 15 una jove, a qui va rentar el cervell i va mantenir retinguda en una cova de l’illa de Cèlebes amb les seves superxeries.

L’indonesi, amb suposats poders sobrenaturals, va fer avortar en diverses ocasions durant el captiveri la jove, que ara té 28 anys.

S’enfrontaria a una pena de fins a 15 anys de presó. Segons l’informe policial, el rescat de la víctima es va produir diumenge passat a la petita cova on vivia confinada, als afores del llogarret Galumpang, i d’on temia sortir perquè creia que un esperit vigilava l’entrada.

Un segrest esotèric

Però la història comença el 2003: segons la investigació, fa tres lustres, el xaman, conegut com Jago, es va emportar la jove convençuda que aquest esperit, anomenat Amrin, desitjava casar-se amb ella i la va recloure a la cova. També va enganyar la família de la noia, ja que li va explicar a la família que la filla havia viatjat a Jakarta per guanyar-se la vida.

Durant un temps, el xaman va entregar regals a la família que, segons els deia, els enviava la filla, fins que va deixar de fer-ho i els pares van perdre l’esperança de trobar-la.

Notícies relacionades

Mentrestant, Jago va mantenir la jove captiva a la cova i se l’emportava a la nit a casa seva, on l’esperit Amrin la posseïa, segons assegurava el mateix xaman, i violava la jove. L’assumpte va sortir a la llum aquest mes quan un veí va escoltar sense voler una discussió sobre el segrest entre el fill del xaman i la seva esposa, una germana de la captiva, i ho va denunciar a la Policia, segons el diari ‘The Jakarta Post’.