Al municipi de Siero

Un home de 87 anys atacat per sis gossos mor a Astúries

La víctima va ser atacada quan visitava el seu veí, propietari dels animals

zentauroepp14580831 perro perros peligrosos agresivos raza rottweiler180103093327

zentauroepp14580831 perro perros peligrosos agresivos raza rottweiler180103093327

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’home de 87 anys que ahir va ser atacat al municipi asturià de Siero per sis gossos propietat d’un veí a qui havia anat a visitar, ha mort a l’Hospital Universitari Central d’Astúries (HUCA), al no haver pogut superar les greus lesions.

L’atac, que està sent investigat per la Guàrdia Civil, va tenir lloc cap a les 11.45 hores d’ahir a la localitat d’Arniella.

El Centre de Coordinació d’Emergències del Principat rebia minuts després una trucada d’auxili per reclamar atenció sanitària urgent per a la víctima, E.C.D.

Després de l’avís, el Servei d’Atenció Metge Urgent (SAMU) va enviar una ambulància amb l’equip d’atenció primària de Noreña, integrat per metge i infermera, i pel camí es va fer transferència a una UVI mòbil d’Oviedo, que finalment va traslladar al ferit "en estat molt greu" a l’HUCA, a Oviedo.

Amb el pas de les hores, la seva situació es va anar complicant i poc abans de les21.00 hores d’ahir se certificava la seva mort.

Notícies relacionades

La víctima presentava diverses esquinçades al cos, sobretot als braços, a conseqüència de les mossegades dels gossos de raça mestissa.

El cas està sent objecte d’investigació per part de la Comandància de la Guàrdia Civil de Gijón.