RESTAURANTS SOBRE RODES
Salut treu una guia d'higiene per a les 'food truck'
El document ofereix pautes per servir i preparar els aliments de manera segura

zentauroepp31128591 barcelona 19 de septiembre del 2015 fiestas de la merce am180705141257
L’Agència de Salut Pública de Catalunya (Aspcat) de la Generalitat ha llançat aquest dijous la 'Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil', la primera publicada en relació amb els establiments de 'food truck'.
Segons ha informat la Conselleria de Salut aquest dijous en un comunicat, el document es dirigeix als propietaris i treballadors d’aquests establiments i ofereix pautes a tenir en compte a l’hora de servir i preparar els aliments de manera saludable i segura.
També detalla les condicions de treball i de les instal·lacions requerides i la seva neteja i desinfecció, així com els aliments i ingredients que provoquen al·lèrgies i les recomanacions per elaborar aliments com el sushi.
- Més d’un milió de catalans prenen Diazepam i altres ansiolítics
- Tendències en salut L’ashwagandha, el suplement que conquista dones en la menopausa: «M’ha tret la boirina del cap»
- 53 anys d’història Un tresor fotogràfic, en perill
- Nova etapa L’emotiu comiat de Ramon Pellicer del ‘TN’ de TV3 després de 23 anys: «Ara assumirem altres responsabilitats»
- Estrena televisiva ‘OT 2025’ arriba amb un nou jurat i un programa d’humor
- Gestió mediambiental Compensacions per ser "guardians metropolitans"
- CONTEXT Muntanyes i incendis
- Conflicte entre política i esport Sánchez demana l’expulsió d’Israel de totes les competicions esportives
- Marlaska justifica la interrupció de la Vuelta en plena onada de crítiques
- Feijóo reclama un "canvi sense confusions" davant l’"extremisme"