RESTAURANTS SOBRE RODES
Salut treu una guia d'higiene per a les 'food truck'
El document ofereix pautes per servir i preparar els aliments de manera segura

zentauroepp31128591 barcelona 19 de septiembre del 2015 fiestas de la merce am180705141257
L’Agència de Salut Pública de Catalunya (Aspcat) de la Generalitat ha llançat aquest dijous la 'Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil', la primera publicada en relació amb els establiments de 'food truck'.
Segons ha informat la Conselleria de Salut aquest dijous en un comunicat, el document es dirigeix als propietaris i treballadors d’aquests establiments i ofereix pautes a tenir en compte a l’hora de servir i preparar els aliments de manera saludable i segura.
També detalla les condicions de treball i de les instal·lacions requerides i la seva neteja i desinfecció, així com els aliments i ingredients que provoquen al·lèrgies i les recomanacions per elaborar aliments com el sushi.
- Ciència espacial Telescopis de tot el món observen l’arribada d’un gegantí objecte interestel·lar al nostre Sistema Solar
- Investigació en marxa Una desena d’afectats per càncer denuncien la fàbrica de Tenneco a Badalona: «Ho fem pels nostres fills»
- Habitatge turístic Multes de fins a mig milió d’euros per als propietaris d’habitatges que no realitzin aquest tràmit
- Òbit Qui era Diogo Jota, el jugador del Liverpool mort en un accident de trànsit a Zamora
- Servei al límit "¿Per què no surt el meu tren?" Així controla Rodalies les incidències des del seu Centre de Gestió
- Una genial Vicky López gaudeix a la ‘platja de Berna’
- El 50% de les assegurances a Espanya es contracten a través de mediadors
- Espanya ultima l’esborrany de l’estratègia espacial per créixer a la UE
- Un accident de trànsit acaba amb la vida de Diogo Jota
- El Tour es prepara per al duel entre Pogacar i Vingegaard