Balanç d'Interior

Quatre persones, entre elles una menor, denuncien agressions sexuals a la revetlla de Sant Joan

Tres s'han interposat a Barcelona i la quarta, a Girona

verbena6

verbena6

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quatre persones, entre elles una menor, han denunciat una agressió sexual durant la revetlla de Sant Joan a Catalunya, segons ha anunciat el conseller d’Interior, Miquel Buch, que ha destacat que arran del cas de ‘La manada’ la societat ha assumit que no es poden normalitzar aquests casos.

En roda de premsa per fer balanç del dispositiu de seguretat de la revetlla de Sant Joan, Buch ha detallat que tres de les denúncies s’han interposat a la província de Barcelona i la quarta a la de Girona, per la qual cosa els Mossos ja han obert una investigació per provar d’aclarir el que va passar i identificar els autors.

Malgrat tot, des d’Interior consideren que la nit ha transcorregut amb normalitat i sense incidents greus:

Segons han precisat fonts de la investigació, en les tres denúncies a la província de Barcelona, totes a la capital catalana, una és per una temptativa d’agressió sexual al barri de Sants, una altra per un abús al’Eixample  i la tercera per una agressió sexual d’un home a un altre home en una platja de Ciutat Vella.

Notícies relacionades

A Girona, la denúncia és per una agressió sexual comesa per un home a una menor a Palamós, segons les fonts. En cap d’aquests casos la denúncia és per una violació múltiple, segons ha detallat el conseller.

Durant la revetlla, els Mossos han aturat 10 persones a tot Catalunya –tres menys que l’any passat– per incidents relacionats amb motiu d’aquesta festivitat, tots per baralles i agressions.