FERVOR RELIGIÓS

Salt de la reixa avançat al Rocío

Les ànsies de la multitud fan que els fidels arribin a la figura de la Verge 15 minuts abans de la processó

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els ciutadans d’Almonte han saltat la reixa a les 2.34 hores, si bé la processó de la Verge no ha començatfins a aproximadament 15 minuts més tard, instant en què el Simpecado de la Hermandad Matriz de Almonte ha assolit el presbiteri del santuari procedent de la pregària del Santo Rosario.

Aquest avanç en el salt s’ha degut, fonamentalment, a l’expectació i les ànsies que hi havia aquest any d’aconseguir el pas processional de la Verge a causa de la modificació que s’hi ha realitzat, consistent en l’ampliació de la seva base, fet que ha suposat l’increment d’un banc tant en la part davantera com en la posterior.

Notícies relacionades

Amb la reforma, la taula del pas s’ha cobert amb fusta noble tallada, i la millora ha quedat patent des del principi de la processó.

Aquest any els habitants d’Alonte no han pogut esperar a l’arribada del Simpecado de la Matriz per aconseguir el pas; concretament, ho han fet quan encara quedaven uns 15 filials perquè passés per la porta de l’ermita en la pregària del rosari, gairebé una hora abans que l’any passat, quan va tenir lloc a les 3:28 hores.