TRIBUNALS

Un milió d'herència per al paleta que va demostrar que l'excap de la seva mare l'havia concebut

Va aconseguir demostrar que era fill legítim a través d'una prova d'ADN

Bitllets d’euros, acabats de sortir de la Fàbrica de la Moneda i Timbre.

Bitllets d’euros, acabats de sortir de la Fàbrica de la Moneda i Timbre. / Delegacions

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un paleta de 57 anys veí de Sevilla podrà accedir al cobrament d’aproximadament un milió d'euros en concepte d'herència després de demostrar, mitjançant una prova d'ADN, que és fill d'un empresari mort el 2006 que no el va reconèixer mai com a fill legítim.

Segons ha explicat a Efe l'advocat del paleta, Fernando Osuna, el seu client és fill d'una dona amb la qual l’empresari va mantenir relacions a la dècada dels 60, empleada a la seva empresa, però mai no va ser reconegut com a fill legalment, per la qual cosa quan va morir l'herència es va repartir entre els seus altres dos germans, nascuts en el matrimoni de l'empresari.

El pare es va dedicar tota la vida a regentar una empresa del sector de serveis, una dedicació per la qual els seus dos fills "legals" van rebre una herència en morir entorn dels tres milions d'euros, que ara, segons el lletrat, haurà de ser repartida a parts iguals amb el seu germà.

Notícies relacionades

Per dur a terme la prova d'ADN, un jutjat de Sevilla va autoritzar el març passat l'exhumació del cadàver al cementiri de Sanlúcar la Mayor (Sevilla), on està enterrat, i les proves van donar un resultat de coincidència d’un 99,9%, la màxima que es necessita a l'hora de determinar un parentiu filial entre dues persones.

Ara, Osuna ha indicat que probablement s'arribarà a un judici per culminar aquest procés, perquè fins ara no ha estat possible arribar a un acord amb els altres dos fills de l'empresari per resoldre aquest cas.  

Temes:

Pares