A MONTAGUT I BEUDA

Dos excursionistes moren en dos accidents a la Garrotxa

Els Bombers han trobat el cadàver d'una dona que podria ser el de la senderista de 43 anys que buscaven des de diumenge

Un home de 53 anys ha mort d'una parada cardiorespiratòria després del despreniment d'una roca que estava escalant

zentauroepp42754027 grae montagut helicopter180402200126

zentauroepp42754027 grae montagut helicopter180402200126 / Jordi Altesa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dos excursionistes han mort en les últimes hores en dos accidents de muntanya a la Garrotxa. Els serveis d'emergència han trobat el cos d'una dona aquest dilluns a la tarda a la zona de la Font del Sant, a Montagut i Oix. No obstant, els Bombers reprendran les tasques de rescat aquest dimarts ja que el cos es troba en un lloc de difícil accés.

A l'espera de la recuperació del cadàver, tot apunta que podria pertànyer al d'una excursionista de 43 anys que buscaven des de diumenge a Sadernes i que havia sortit a fer senderisme amb la seva parella. Un total de vuit dotacions dels Mossos d'Esquadra i vuit més dels Bombers (incloent-hi un helicòpter) han treballat en les últimes hores en la recerca de la dona.

Ferit en una cama

Notícies relacionades

L'accident se suma a un altre que s'ha produït aquest dilluns al migdia en la mateixa comarca, a Beuda, quan, segons han informat els Bombers, un escalador ha resultat ferit pel despreniment d'una roca. L'home, de 53 anys, hauria patit ferides greus en una cama.

Malgrat que l'helicòpter del Grup d'Actuacions Especials dels Bombers s'ha desplaçat al lloc de l'incident, l'accidentat ha patit una parada cardiorespiratòria i se li han practicat maniobres de reanimació. No obstant, ha informat ACN, a l'arribar al Hospital Josep Trueta havia mort.