SEGREGACIÓ EN L'ÀMBIT INFANTIL

El rebuig a un nen negre a Bilbao genera un debat sobre el racisme infantil a les xarxes

Al vídeo es veuen uns nens menyspreant-lo en un parc fins que aconsegueixen que marxi amb la seva mare

lainz42734054 180331210241

lainz42734054 180331210241

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un vídeo en què es veu un nen negre que sembla rebutjat per altres nens en un parc de Bilbao ha generat un encès debat a les xarxes socials sobre el racisme infantil i la responsabilitat dels pares, encara que el vídeo no permet determinar el motiu pel qual el menor pateix l'assetjament dels altres.

Notícies relacionades

A les imatges, el nen intenta tirar-se per un tobogan però altres nens li barren el pas i li impedeixen pujar les escales fins al final. Dues noies l'empenyen pel cap, i al final el nen desisteix i se'n va amb la seva mare a jugar amb un balancí en un racó del parc. Els segueixen fins allà els nens. Un d'ells torna a empipar el nen fins que al final se'n va amb la seva mare del parc.

“M'agradaria que aquest vídeo us fes reflexionar. La meva infància ha sigut així, relacionant-me amb nenes i nens que no em deixaven jugar (encara que per sort no em van agredir físicament). Més de 30 anys després les coses no han canviat gaire”, va escriure la dona que va divulgar el vídeo al seu compte de Twitter. La mare del nen avisa dues vegades els pares dels altres nens, però aquests no fan res.

Temes:

Bilbao Racisme