Després del funeral

La mare del Gabriel: "Deu estar jugant amb els seus peixos, la bruixa ja no existeix"

Patricia ha reclamat intimitat als mitjans

La mare del Gabriel: La bruixa dolenta del conte ja no existeix / JOSÉ LUIS ROCA / EUROPA PRESS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
Efe

Patricia Ramírez, mare del nen Gabriel CruzPatricia Ramírez,Gabriel Cruz, mort presumptament a mans de la parella del seu pare, ha afirmat avui que sap que el seu fill "ja deu jugar amb els seus peixos", i ha afirmat en referència a la detinguda que "la bruixa ja no existeix".

"Ahir em va arribar per internet un conte molt bonic, no sé qui l'ha escrit. Deia que en realitat nosaltres no havíem perdut, sinó que el meu fill havia guanyat", ha revelat la progenitora a l'acabar la missa per l'ànima del nen, celebrada a la catedral d'Almeria.

"I havia guanyat no només perquè havia desaparegut la bruixa dolenta del conte, sinó per la quantitat de gent que ha ajuntat, de famílies i de coses bones que ha fet sortir de tots nosaltres i que sabem que seguirà fent sortir", ha aprofundit.

-Segueix aquí les últimes notícies sobre Gabriel Cruz i Ana Julia Quezada.

Patricia ha reclamat intimitat als mitjans. "Vindrà amb nosaltres a Fernán Pérez", ha dit en referència a les restes mortals del nen, concretant la localitat de Níjar (Almeria) on seran traslladades.

"M'agradaria demanar-vos, perquè va ser dels últims temes que vam ballar junts, que avui tothom en nom seu posi Girasoles. Que la bruixa ja és on ha de ser, que no hi donem més voltes. I amunt la bona gent i els bons cors", ha dit.

Ángel Cruz, pare del nen, ha agraït als mitjans el suport que li han ofert durant la recerca del Gabriel.

"Ens heu portat als braços a buscar al nostre fill. Ens heu tingut forts buscant el Gabriel. Moltíssimes gràcies pel vostre suport i pel carinyo que ens heu donat", ha dit amb una gran ovació dels presents.

Notícies relacionades

Poc després d'ells han abandonat la catedral d'Almeria els diferents càrrecs polítics que han assistit als ritus religiosos, entre ells el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido.

Zoido, que ha estat en contacte permanent amb la família, tenia a la mà la bufanda blava que pertanyia al nen i que Patricia ha portat durant tota la desaparició del menor fins avui, quan l'ha entregat com a regal al ministre pel seu suport.