Gest emotiu

La mare del Gabriel regala a Zoido la bufanda del seu fill

Patricia la va portar posada tots els dies de recerca

zoido

zoido

1
Es llegeix en minuts

Patricia Ramírez, la mare del Gabrielha regalat aquest dimarts al ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, la bufanda de color blau del seu fill que va portar posada els 12 dies que va durar la recerca del nen de 8 anys desaparegut el 27 de febrer a Las Hortichuelas de Níjar, Almeria.

Zoido no ha pogut aguantar l'emoció s'ha posat a plorar amb aquest nou gest de la mare de Patricia, que ha agraït a les autoritats el desplegament d'unitats d'especialistes, entre elles la UCO de la Guàrdia Civil, així com de centenars de voluntaris i d'altres serveis d'emergències.

Notícies relacionades

La bufanda l'hi va fer l'àvia del Gabriel, que va portar amb ell aquesta peça el cap de setmana anterior a la seva desaparició en uns dies que va passar a la neu, on els pares han recordat que el petit va ser molt feliç. Aquests dies Patricia sempre ha aparegut amb la bufanda, que a la Diputació d'Almeria on es va instal·lar la capella ardent va entregar al ministre Zoido.

El titular de l'Interior, visiblement emocionat per les mostres d'enteresa dels pares del Gabriel, ha assistit al funeral a la catedral d'Almeria amb la bufanda de color blau a la mà. Amb ell hi anava la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, i altres autoritats i comandaments policials.