EL PASSAT DE LA DETINGUDA A BURGOS

Un viudo va pagar un augment de pit a Ana pensant que tenia càncer

La família d'un home de Burgos vint anys més gran que ella que va morir mentre eren parella també l'acusa d'haver-li buidat els comptes

ana1

ana1 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Luis Rendueles

Ana Isabel Quezada ha tingut una vida dura. Mare molt jove a la seva localitat dominicana de Cabezuela de las Vegas, al centre nord del país, va venir a Espanya amb 19 anys i va deixar enrere la seva primera filla. Després de passar per alguns bars i locals nocturns, va conèixer Miguel Ángel, amb qui se'n va anar a viure, es va casar i va formar una família fins a la mort de la filla gran, el març del 1996.

Després de trencar amb el seu marit, Ana va refer la seva vida. Es va unir a un home amb qui va posar una carnisseria a Burgos. Posteriorment, va tenir relacions amb un viudo vint anys més gran que ella i finalment amb Sergio, amb qui va acabar deixant la província per instal·lar-se a Las Negras (Almeria). Les seves ruptures sempre havien estat difícils. En el cas del viudo, que va acabar morint quan Ana n'era la parella, la seva família i Ana van acabar molt malament. Ella va arribar fins i tot a denunciar l'home per maltractaments psicològics, denúncia que va ser arxivada.

Notícies relacionades

La setmana passada, després de la desaparició del Gabriel, la família d'aquell home de Burgos va anar a la Guàrdia Civil per explicar com van ser els últims dies del seu pare. Van acusar la dona dominicana de "buidar-li" els comptes corrents, de vendre joies familiars i fins i tot de pagar-se una operació d'augment de pit amb diners de l'home. A la seva parella i a ells, van dir, els va explicar que es ficava en un quiròfan per extirpar-se un tumor que li havien detectat en una mama.

Del passat d'Ana Julia Quezada per Burgos, la policia també investiga la mort de la seva filla gran, produïda el 10 de març de 1996, quan la criatura tenia 4 anys.