PIRATERIA

Cop a una xarxa de distribució de descodificadors pirates de televisió: sis detinguts

Oferien en més de 14.000 punts de venda de tot el món un dispositiu que permetia accedir de manera il·lícita al senyal de televisió de multitud de canals

Cop a una xarxa de distribució de descodificadors pirates de televisió: sis detinguts
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut sis persones a la Corunya, Jaén i Barcelona per la distribució il·lícita de continguts audiovisuals i televisius a través de Web TV en una operació amb el suport de l'Europol. Per mitjà d'una empresa, els detinguts oferien en més de 14.000 punts de venda de tot el món un dispositiu que permetia accedir de manera il·lícita al senyal de televisió de nombrosos canals, alguns d'accés condicionat al pagament, informa la Direcció General de la Policia. 

Notícies relacionades

El disseny tècnic del terminal es feia al laboratori d'investigació i desenvolupament de la mercantil, on també es desenvolupaven les aplicacions per accedir a pel·lícules, sèries i esdeveniments esportius.

Els clients rebien assessorament en un fòrum especialitzat que a manera de servei tècnic els guiava en la manera de visionar els continguts il·lícits i des del qual es podia descarregar el programa informàtic per actualitzar la connexió amb el servidor on s'emetien els continguts.