INVESTIGACIÓ POLICIAL

Els Mossos troben una pistola al domicili del detingut pel crim de Susqueda

L'arma serà ara analitzada al laboratori de balística per comprovar si és la dels assassinats

No hi ha cap indici, de moment, que relacioni aquesta troballa amb el doble homicidi

jcarbo42333190 susqueda magenti180227171140

jcarbo42333190 susqueda magenti180227171140 / Jordi Ribot Punti ICONNA

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Els Mossos d'Esquadra han trobat una pistola aquest dimarts al matí, durant un registre judicial que han portat a terme a Can Cuixa, el domicili familiar a Anglès de Jordi Magentí, detingut per l'assassinat de dos joves al pantà de Susqueda.

Fonts consultades per aquest diari matisen que es tracta d'una arma de foc que encara no poden connectar amb el doble crim de l'embassament, un motiu que els fa ser prudents i concedir a aquesta troballa, de moment, una importància relativa.

Ara la pistola serà enviada al complex Egara, on el laboratori de balística dels Mossos l'analitzarà per veure si va ser la que es va fer servir per matar el Marc i la Paula, els dos joves del Maresme. 

Notícies relacionades

Després de l'arrest de Magentí i del seu fill a Salt, una comitiva judicial fa dos dies que registra a fons els domicilis de la mare del principal acusat, al carrer del Forat d'en Canyo, i Can Cuixa, la seva residència actual. Els Mossos d'Esquadra també han entrat en horts de la seva propietat. 

Ahir dilluns a la nit van traslladar el Land Rover de color blanc amb què Magentí es va desplaçar a Susqueda el dia del crim. El cotxe també serà traslladat molt aviat al complex Egara. Fonts policials informen que està previst que els investigadors esgotin les 72 hores de detenció policial i que els dos arrestats no passin a disposició judicial fins dijous, a primera hora del matí.