SOS d'una mare a Twitter sobre el 'bullying' al seu fill: "No pot més"

Una dona demana ajuda a través de la xarxa social

bullying2

bullying2

1
Es llegeix en minuts

Una mare de la localitat murciana de Molina de Segura ha demanat ajuda en un esfereïdor vídeo a Twitter contra l'assetjament escolar que està patint un dels seus dos fills a l'institut. 

En el vídeo, la dona denuncia, plorosa i amb la veu entretallada, que el seu fill ha patit assetjament escolar "des que va entrar al sistema educatiu", i això l'ha portat a plantejar-se "llevar-se la vida". La mare diu que el seu fill "ja no pot més" i demana desesperada que s'agilitzin les llistes d'espera en Salut Mental.

Denuncia que va anar d'urgències al servei perquè atenguessin el seu fill, però la resposta que va rebre és que el veuran d'aquí quatre mesos. 

Notícies relacionades

Diversos tuiters s'han fet ressò d'aquesta situació i la consellera d'Educació, Adela Martínez- Cachá, i la directora general d'Atenció a la Diversitat i Qualitat Educativa, Esperanza Moreno, li han garantit la seva ajuda.

En el seu missatge, la consellera d'Educació li indica: "Nosaltres t'ajudarem. El nostre objectiu també és que cap nen pateixi assetjament".