INTERÈS INUSITAT

El llibre segrestat 'Fariña' arriba als 300 euros de segona mà

Exemplars de la investigació sobre el narcotràfic gallec es mantenen a les llibreries

zentauroepp42235495 nacho carretero autor del libro fari a180221090350

zentauroepp42235495 nacho carretero autor del libro fari a180221090350

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El llibre Fariña es ven en plataformes i aplicacions digitals dedicades a la venda de segona mà a preus que arriben als 300 euros.

El llibre, una investigació del periodista Nacho Carretero sobre el narcotràfic gallec que està sota ordre de segrest per ordre d'un Jutjat de Collado Villalba, es ven en aquestes plataformes a preus superiors als 50 euros, encara que "segueix present en algunes llibreries" al "preu habitual", segons han confirmat fonts de l'editorial responsable, Libros del K.O.

Aquestes fonts han assegurat que aquest divendres "encara" no havia arribat l'ordre de segrest, i per tant el llibre "es pot seguir adquirint" en format físic i en digital. Respecte a aquesta última opció, han recordat que és un format que "no s'esgota" i que està disponible en les diferents plataformes digitals.

Notícies relacionades

Des de l'editorial han assenyalat que arran de la resolució del jutjat han registrat un "repunt molt important en les vendes" de llibre, que va per la desena edició. A Amazon ha arribat al número 1. I Antena 3 ha aprofitat per promocionar la sèrie basada en el text.

A més han explicat que des que es va posar a la venda la primera edició se n'han venut més de 30.000 exemplars, comptabilitzats fins fa aproximadament un mes. La primera edició de Fariña es va publicar el setembre del 2015.