EN ESTAT GREU

Un jove apunyala la seva mare en una administració de Loteria de Sabadell

La víctima és la propietària de l'administració

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA

Una dona es troba en estat greu després que el seu fill l'hagi apunyalat aquest divendres a la tarda a Sabadell. Els fets han passat a l'interior de l'Administració de Loteria número 2 de Sabadell, situada al cor de la Rambla de la ciutat, i d'on la víctima és la propietària.

Els fets han passat a prop de les 20.00 hores, un moment molt concorregut al centre de la ciutat al tractar-se de divendres a la tarda. Per causes que no han transcendit, mare i fill s'han embrancat en una intensa discussió, que ha acabat amb la fatal agressió amb un ganivet.

Notícies relacionades

El succés l'han presenciat diversos clients que en aquell moment eren a l'interior del local, i que han alertat els serveis d'emergències. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques s'ha desplaçat fins allà, on ha atès inicialment la víctima al mateix local. Posteriorment, l'han traslladat al Hospital Parc Taulí de la ciutat, on ha ingressat en estat greu.

El succés ha trasbalsat la rutina diària del centre de la ciutat, donat que la presència policial ha generat un gran enrenou que ha arribat a provocar problemes momentanis de trànsit a la Rambla. Per la seva part, els Mossos d’Esquadra han detingut l'agressor i l'han traslladat a les dependències del cos a la ciutat.