Metallica dona 17.500 euros als sensesostre de Barcelona

Cedeix a la Fundació Arrels un euro per cada entrada del seu concert al Sant Jordi

arrels-fundaci

arrels-fundaci

1
Es llegeix en minuts

La banda Metallica ha donat la quantitat de 17.500 euros, un euro per cada una de les entrades del seu concert de dimecres al Palau Sant Jordi de Barcelona, a la Fundació Arrels, una entitat dedicada a l'atenció de persones sense llar a la capital catalana.

Segons ha informat la fundació a través de les xarxes socials, l'aportació econòmica de la banda nord-americana serveix per "visibilitzar la realitat de les persones sense sostre", que actualment són més d'un miler a la capital catalana, segons dades recollides per l'entitat.

Notícies relacionades

La donació es va produir en el concert del grup de metal a Barcelona, per part de la fundació de què formen part els membres de Metallica, All Within My Hands Foundation, que recolza causes com el dret a l'educació, la lluita contra la fam i altres problemàtiques a nivell local.

La Fundació Arrels ha mostrat el seu agraïment a la banda amb un missatge al seu compte de Twitter, acompanyat d'una fotografia dels integrants de Metallica amb un xec enorme: "Aquesta nit, les entrades del concert que feu a Barcelona cridaran, en part, ¡ningú dormint al carrer!".