Anar al contingut

Un menor mata el seu germà de 19 anys amb un ganivet durant una discussió

La víctima ha rebut una punyalada al cor i ni la seva mare ni els agents l'han pogut reanimar

El noi de 14 anys ha confessat a la Policia el que havia passat quan hi ha anat després d'una trucada al 091

Nacho Herrero

Un menor mata el seu germà de 19 anys amb un ganivet durant una discussió

Manuel Lorenzo

Un noi de 19 anys ha mort a causa d'una punyalada que ha rebut al cor i que li ha clavat un germà de 14 anys, segons aquest mateix hauria confessat, en un domicili del barri de la Florida, a la ciutat d'Alacant.

Fonts de la investigació han informat a Efe que l'agressió ha tingut lloc al migdia durant una forta discussió entre els dos germans. Al sentir el soroll de la baralla, un veí hauria avisat la Policia, que a l'arribar a la casa del carrer d'Antares s'hauria topat amb el menor. Després de retenir-lo, ha explicat als agents que havia clavat al seu germà un ganivet.

Els policies han entrat a la vivenda i hi han trobat la mare de tots dos intentant reanimar el noi apunyalat, a qui han rellevat en aquesta tasca. Quan han arribat els serveis mèdics, han certificat que havia mort.

L'agressor confés ha sigut traslladat a una comissaria pròxima i diversos familiars seus han hagut de ser atesos pels serveis mèdics per crisis d'ansietat. Una comissió judicial ha arribat poc després a la casa i s'ha procedit a l'aixecament del cadàver.

0 Comentaris
cargando