Investigada la suposada violació d'una pelegrina del Camí de Santiago

La dona assegura que dos homes la van raptar

zentauroepp41906769 graf4803  a pobra do carami al  a coru a   04 02 2018   el d180205103843

zentauroepp41906769 graf4803 a pobra do carami al a coru a 04 02 2018 el d180205103843 / Lavandeira jr

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil treballa en la investigació d'un possible segrest i posterior violació, per part de dos homes, d'una pelegrina veneçolana a la província de la Corunya.

El delegat del Govern a Galícia, Santiago Villanueva, va confirmar diumenge als mitjans de comunicació que la dona suposadament agredida "està en tractament psiquiàtric".

Villanueva va fer aquestes declaracions als mitjans a A Pobra do Caramiñal (la Corunya), on va assistir a un homenatge a la jove madrilenya Diana Quer, el cadàver de la qual va ser trobat el 31 de desembre a l'interior d'un pou d'una nau abandonada de Rianxo, després de la confessió del seu presumpte assassí.

El delegat del Govern va informar que el cas de la pelegrina veneçolana "està en investigació" i que s'ha de prendre "amb tota la cautela del món".

Informe forense

Així mateix, va indicar que els investigadors de la Guàrdia Civil treballen en l'anàlisi de les declaracions i en les dades proporcionades per l'informe forense, així com a intentar localitzar el cotxe en què va ser traslladada la víctima.

Santiago Villanueva va dir que "independentment d'aquest fet, vull recordar la seguretat del camí de Santiago".

Notícies relacionades

Segons les primeres dades de què disposen els investigadors, la pelegrina, de nacionalitat veneçolana, va sortir de Fisterra per dirigir-se a Santiago de Compostel·la.

Un cop havia recorregut una vintena de quilòmetres aproximadament des del punt de partida, hauria sigut segrestada per dos homes, que la van introduir en un cotxe i la van traslladar a un descampat al municipi corunyès de Val do Dubra, on l'haurien violat i abandonat posteriorment.