Adeu definitiu

La revista 'Tiempo' s'acomiada amb un número especial

En aquest exemplar únic es recullen les principals fites periodístics que ha protagonitzat el setmanari durant els seus 36 anys d'història

zentauroepp41780382 portada revista tiempo180125170119

zentauroepp41780382 portada revista tiempo180125170119

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El setmanari Tiempo, després de 36 anys de publicació ininterrompuda amb el Grup Zeta, s’acomiada dels seus lectors amb la confecció d’un número especial, que es va posar ahir a la venda als quioscos. En aquest exemplar únic s’hi recullen les principals fites periodístiques que ha protagonitzat la revista durant tota la seva història.

El número commemoratiu inclou la reproducció dels grans reportatges, entrevistes i investigacions realitzats per la redacció durant tots aquests anys. Destaquen, per exemple, l’única entrevista que va concedir la reina Sofia. Tiempo també va entrevistar un jove príncep Felip, l’any 1989, i el seu avi, Don Joan de Borbó. La revista va revelar en primícia els arxius secrets de Francisco Franco, el testament polític de Josep Tarradellas i les cartes que Rafi Escobedo, condemnat pel crim dels marquesos d’Urquijo, va enviar des de la presó als seus amics.      EXCLUSIVES

l’única entrevista que va concedir la reina SofiaTiempoun jove príncep Felip, l’any 1989,arxius secrets de Francisco Franctestament polític de Josep TarradellaRafi Escobedmarquesos d’Urquijo

El general Alfonso Armada, des de la presó, va triar les pàgines del setmanari per revelar els detalls de l’intent colpista del 23-F, el 1981, i Luis Maria Anson va detallar a Tiempo la trama organitzada per acabar amb Felipe González, en una històrica entrevista titulada: La confessió.

Segundo Mareysegrestat pel GAL (Grups Antiterroristes d’Alliberament), va desgranar en exclusiva per al setmanari els detalls de la seva angoixa en mans dels membres de la banda i el general Rodríguez Galindo, també des de la presó, va fer les seves confessions públiques a la revista Tiempo.

El setmanari va ser el primer mitjà de comunicació que va descobrir –i en va publicar la primera fotografia– que el cap d’Al-Qaida a Europa era el sirià espanyol Setmarian.

Un treball d’investigació va permetre a la revista identificar una gran part del patrimoni ocult de Francisco Correa i fa només uns mesos Tiempo va publicar la primera semblança personal d’Elionor, la Princesa d’Astúries, els seus costums, les seves activitats i les seves aficions, un assumpte que va arribar a ser trending topic mundial.

ELS DIRECTORS

Notícies relacionades

A més a més, aquest número especial de comiat inclou articles de tots els directors que ha tingut la revista, des de José Oneto finas a l’actual, Jesús Rivasés, així com de Nativel Preciado i Fernando Savater i l’elenc complet de tots els redactors i col·laboradors que, al llarg de tots aquests anys, han contribuït a l’elaboració del setmanari.

Dilluns que ve, dia 29, es posarà a la venda un altre número especial de comiat del quiosc, en aquest  cas, de la revista Interviú. 

Temes:

Grup Zeta Premsa