Detingut el presumpte assassí de la dona carbonitzada a Begues

El sospitós mantenia una relació sentimental amb la víctima

Els Mossos han detingut tres persones més pel crim

41427043 60

41427043 60 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor material de la mort d'una dona el cadàver de la qual va ser trobat, calcinat, el mes de desembre passat en un camí rural del municipi barceloní de Begues (Baix Llobregat), segons han informat aquest dijous a Efe fonts pròximes al cas.

El cadàver de la víctima va ser trobat el 28 de desembre al matí per un caçador en un camí rural de Begues i l'estat en què es trobava, calcinat, va dificultar les tasques d'identificació.

Segons ha avançat el diari El País, a més del presumpte homicida, que segons sembla mantenia una relació sentimental amb la víctima, els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones més amb diferents graus d'implicació en l'assassinat.

Notícies relacionades

El suposat autor material del crim va ser detingut dimarts, dia 23, al Prat de Llobregat i el seu domicili va ser registrat ahir per agents de la policia catalana, per ordre del jutge que investiga l'homicidi.

Els Mossos d'Esquadra mantenen obertes diverses hipòtesis en relació amb l'homicidi, que no descarten que constitueixi un cas de violència masclista.