Detingut

Un home viola una dona a la sala d'espera d'un hospital de Sevilla

Tant l'agressor com la víctima són persones sense llar que pernoctaven en aquest centre

hospital virgen macarena 2017001

hospital virgen macarena 2017001

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Nacional ha detingut un home sense sostre acusat de violar una dona en una sala d'espera per a familiars a les urgències de l'Hospital Macarena de Sevilla, uns fets pels quals el jutge de guàrdia va dictar presó provisional per a l'arrestat.

Segons han informat fonts policials, els fets es van produir el 18 de gener quan en aquesta sala, sovint utilitzada per persones sense llar per refugiar-se a les nits, hi havia dues dones i un home.

L'home, aprofitant l'estat "semiinconscient" d'una de les dones, la va violar. La víctima també és una persona sense llar.

Notícies relacionades

En un moment donat, la víctima es va despertar i va començar a cridar al veure l'home a sobre seu i amb els pantalons abaixats. Tot seguit, va anar a la sala un vigilant de seguretat de l'hospital, que va retenir l'agressor i va avisar la Policia, que el va detenir i el va posar a disposició del jutge de guàrdia, segons detalla el Diario de Sevilla.

Davant el jutge van testificar tant la víctima com l'altra dona que era a la sala i que va ratificar haver sigut testimoni dels fets. El magistrat va ordenar l'ingrés en presó provisional per al detingut.