Endesa tanca la passarel·la del pantà de Susqueda per evitar imprudències

Molts visitants gravaven en vídeo salts i acrobàcies al pantà

zentauroepp41481636 la tanca met l lica que endesa ha col locat a un costat de l180105131113

zentauroepp41481636 la tanca met l lica que endesa ha col locat a un costat de l180105131113 / Lourdes Casademont

1
Es llegeix en minuts
ACN

Endesa ha col·locat una tanca metàl·lica als dos extrems de la passarel·la del pantà de Susqueda (Selva) per impedir l'accés dels visitants a la passarel·la i evitar possibles imprudències.

La instal·lació, que és propietat de la companyia, s'ha convertit en un punt d'atracció per a persones que graven vídeos mentre salten o practiquen acrobàcies arriscades a diferents punts del pantà i els comparteixen a les xarxes socials.

Fonts d'Endesa han explicat que el tancament de la passarel·la s'ha pres com a mesura de seguretat i que ja fa temps que hi estan treballant.

Rebuig dels veïns

Notícies relacionades

Veïns de la zona, en canvi, qüestionen l'eficàcia de la mesura i creuen que el que fa és treure interès a les visites de la instal·lació, durant la qual era molt habitual travessar la paral·lela.

A més, hi ha dues rutes de senders que passen precisament per aquest punt. El tancament de l'accés obliga ara a buscar una ruta alternativa i a fer quatre quilòmetres més de volta. Els alcaldes de Susqueda i Osor tenen previst reunir-se la setmana que ve amb la companyia per intentar trobar una alternativa.

Temes:

Endesa