Persecució del presumpte assassí de tres persones a Terol

El sospitós ha fugit després de tirotejar dos guàrdies civils i un veí entre Albalate del Arzobispo i Andorra

zentauroepp41318558 albalate171214232102

zentauroepp41318558 albalate171214232102 / Antonio Garcia

1
Es llegeix en minuts
Agències / Terol

La Guàrdia Civil manté un dispositiu de recerca del presumpte assassí de dos agents del cos i un veí, en un mas situat entre Albalate del Arzobispo i Andorra (Terol). Entre les 19 i les 20 hores d'avui dijous el sospitós ha disparat a les víctimes abans de fugir en un vehicle tipus 'pick up 'de color verd.

Segons les últimes informacions, l'assassí segueix sense ser localitzat, encara que l'agència Efe havia informat que havia sigut encerclat en un bar i abatut.

 La Guàrdia Civil ha trobat una arma llarga en el perímetre de recerca. L'autor també va proveït d'armes curtes. Totes les patrulles de la Guàrdia Civil a la zona han participat en la persecució, que ha prosseguit en la mateixa localitat d'Andorra, on segons algunes fonts s'hauria produït un segon tiroteig. 

El delegat del Govern a Aragó, Gustavo Alcalde, s'ha desplaçat cap a la zona per conèixer sobre el terreny l'operatiu disposat.  

L'autor dels trets podria ser la mateixa persona que va tirotejar dos ciutadans el passat 5 de desembre en una masia d'Albalate del Arzobispo (Terol). Els trets s'han produït avui al mas d'El Ventorrillo, propietat de la tercera persona morta en l'incident, coneguda a la zona per ser el net del popular cantant de jotes El Pastor de Andorra, mort fa un any. En el seu compte de Twitter la Guàrdia Civil ha identificat els agents caiguts com Víctor Romero Pérez i Víctor Jesús Caballero Espinosa, destinats a Alcañiz.

El tiroteig del 5 de desembre

Notícies relacionades

El passat 5 de desembre, quan el propietari d'una casa de camp a Albalate no va poder accedir a la seva vivenda, va decidir tornar a la localitat per sol·licitar l'ajuda d'un manyà. Així, tots dos van tornar de nou al lloc i quan van obrir la porta algú des de l'interior els va disparar, i tots dos van rebre: el propietari de la casa, un home de més de 70 anys d'edat, i el manyà, d'uns 40 anys.

Aquestes dues persones es van desplaçar pels seus propis mitjans fins al municipi per donar avís la Guàrdia Civil que, immediatament, va posar en marxa un dispositiu de recerca per localitzar l'autor o autors dels fets, que hauria portat a aquest nou tiroteig ocorregut aquest dijous a la tarda.