A València

Detingut un noi per intentar atropellar l'exparella de la seva nòvia

La víctima va ser envestida quan anava a la comissaria a denunciar amenaces de mort

zentauroepp18256115 policia nacional171112185509

zentauroepp18256115 policia nacional171112185509

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha detingut a Quart de Poblet (València) un noi de 25 anys com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa a l'intentar atropellar l'exparella de la seva nòvia, un home de 38 anys, segons ha informat la Direcció Superior en un comunicat.

La víctima va ser traslladada a un hospital de Manises (València) i hi va estar ingressada tota la nit, i la seva mare també va resultar ferida a l'intentar ajudar-lo.

Abans de ser atropellat, l'home va rebre del mòbil del sospitós uns missatges en què l'amenaçava de mort i l'insultava. Seguidament, mentre es dirigia cap al seu vehicle per denunciar les amenaces a la comissaria, va ser atropellat per un cotxe a gran velocitat i va quedar estès a terra.

Els seus pares van veure els fets i van intentar ajudar-lo, a més d'arrossegar-lo fins a la vorera al veure que el cotxe del sospitós tornava per atropellar-lo un altre cop. La mare va resultar ferida en aquest moment.

La víctima va ser assistida pels serveis mèdics al lloc de l'atropellament i posteriorment traslladada a l'Hospital de Manises, on va estar ingressat tota la nit, durant més de 12 hores.

Notícies relacionades

Després de les investigacions, els policies van descobrir la identitat de l'agressor i el van arrestar com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i d'un altre contra la seguretat viària, al no tenir permís o llicència de conduir.

El detingut, de 25 anys, és l'actual nòvio de l'exparella de la víctima, té antecedents policials i ja ha passat a disposició judicial.