CAIGUDA FATAL

Mor un nen de 12 anys en una classe de gimnàstica a Vilafranca del Penedès

El nen ha tingut una mala caiguda mentre feia tombarelles a l'aire

cole

cole

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un alumne de 12 anys ha mort aquest dimarts al tenir un accident durant una classe d'Educació Física a l'Institut Alt Penedès, a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès).

Segons ha confirmat l'Ajuntament al setmanari local El 3 de Vuit, el nen, d'un petit municipi a prop de Vilafranca, ha tingut l'accident cap a les deu del matí, durant una classe de gimnàstica amb el seu grup de segon de l'ESO.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra a aquell setmanari, el nen ha patit greus lesions per una mala caiguda quan feia tombarelles a l'aire, que al cap d'unes hores li han ocasionat la mort.

Notícies relacionades

Una ambulància s'ha desplaçat al lloc dels fets per atendre l'alumne, juntament amb una patrulla dels Mossos d'Esquadra i un helicòpter medicalitzat que ha traslladat el nen a l'Hospital Clínic de Barcelona.

El centre educatiu ha avisat de l'accident als pares dels companys del nen i ha demanat a les famílies que anessin a recollir els seus fills al centre abans de l'hora prevista d'acabar les classes, a causa de l'estat de xoc en què es trobaven els nens.