A SEVILLA

Detingut un home que va demanar vídeos eròtics per internet a 140 menors

El pedòfil es feia passar per una nena de 13 anys per contactar amb les seves víctimes

zentauroepp27966544 gra117 granada  26 11 2014   un pintor comienza a repasar co171102162239

zentauroepp27966544 gra117 granada 26 11 2014 un pintor comienza a repasar co171102162239 / PEPE TORRES

1
Es llegeix en minuts

La Policia ha detingut a Sevilla un home de 35 anys, amb antecedents, que es va fer passar a internet per una nena de 13 anys per aconseguir contactar amb més de 140 menors, a qui demanava en un primer moment amistat per posteriorment sol·licitar-los fotografies i vídeos de contingut sexual.

Per tractar de convèncer-los, l'arrestat va arribar a enviar vídeos on es veia una menor masturbant-se, segons ha indicat la Policia Nacional en un comunicat, en què indica que després de guanyar la seva confiança, l'arrestat intentava quedar amb les seves víctimes per practicar sexe, bé de forma voluntària o mitjançant amenaces de fer públiques les fotos o vídeos que ja tenia d'ells.

La investigació va començar el 5 de novembre gràcies a la denúncia presentada pel pare d'un menor, que va alertar que el seu fill havia sigut enganyat per l'usuari d'un perfil d'una coneguda xarxa social que, després de simular ser una nena de 13 anys, li va sol·licitar fotos de caràcter íntim i seguir el contacte a través d'una aplicació de missatgeria instantània al telèfon mòbil.

Aquesta denúncia va anar seguida d'una segona dies més tard, en què el pare d'un altre nen de 12 anys va manifestar que l'usuari d'una xarxa social, seguint la mateixa manera d'actuar que en l'altra denuncia, estava incitant el seu fill a enviar-li fotos d'índole sexual.

Perfils falsos

Notícies relacionades

Després d'analitzar les denúncies, els agents van poder determinar que l'arrestat es valia de perfils falsos a les xarxes socials més populars entre els adolescents per captar les seves víctimes i després sol·licitar-los arxius de caràcter sexual. La majoria de les víctimes resideixen a Sevilla.

L'home, que ja tenia antecedents per fets similars, va ser detingut quan estava passejant als voltants del seu domicili. Portava un telèfon mòbil que va ser intervingut i en el qual, després d'una primera anàlisi, s'ha pogut determinar que va contactar amb almenys 140 menors.