Diumenge tràgic

Moren tres joves a les carreteres, dos a Zamora i un a Sevilla

En els dos casos els vehicles van sortir de la calçada per causes que s'investiguen

bomberos-euskadi

bomberos-euskadi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tragèdia a les carreteres. Tres joves han perdut la vida en les últimes hores. Dos joves, tots dos nois, de 28 i 21 anys, han mort aquest diumenge en un accident de trànsit quan ha sortit de la via un vehicle en un camí asfaltat als voltants de la localitat zamorana d'El Perdigón. I un altre noi de 24 anys ha mort a Las Cabezas de San Juan (Sevilla).

L'accident de Zamora va ser comunicat per un altre usuari d'aquella via quan hi circulava cap a les vuit del matí, encara que l'accident va tenir lloc unes hores abans, de matinada, segons han informat a Efe fonts de Trànsit de la Guàrdia Civil de Zamora i del servei d'Emergències 112 de Castella i Lleó.

El cotxe en què viatjaven els dos nois que van resultar morts hauria fet diverses voltes de campana després de sortir de la via al camí asfaltat que comunica la carretera nacional 630 a l'altura de la cruïlla de Cazurra amb la localitat d'El Perdigón.

El 112 va avisar de l'accident la Guàrdia Civil i Emergències Sanitàries del servei de Sanitat de Castella i Lleó, Sacyl, que hi va enviar una uvi mòbil i personal sanitari que únicament va poder confirmar que els dos ocupants del turisme havien mort.

Les víctimes mortals són V. A. C., de 28 anys, i A. T. V., de 21, segons les dades facilitades pel servei d'Emergències 112 de Castella i Lleó.

En una sèquia

A Sevilla, un noi de 24 anys ha mort aquest matí després de sortir de la carretera per on circulava al municipi sevillà de Las Cabezas de San Juan, segons han informat fonts del Servei d'Emergències 112 d'Andalusia.

Notícies relacionades

El centre de coordinació del 122 ha rebut un avís d'un testimoni que transitava per la zona, que ha trobat un cotxe fora de la calçada, a la carretera A-471 a l'altura del quilòmetre 3,800, que havia caigut per una sèquia de reg sense aigua d'un metre de desnivell, a uns tres quilòmetres del poblat del Torbiscal, a prop de la carretera nacional 4.

L'únic ocupant del vehicle, un noi de 24 anys, ha mort com a conseqüència de l'accident, segons els serveis sanitaris, que han desplaçat al lloc un helicòpter.