Acusació particular

El caçador que va matar dos agents rurals a Aspa s'enfronta a 51 anys

Aquest dijous se celebra la vista prèvia a Lleida

 

  / ORIOL BOSCH/ACN

1
Es llegeix en minuts

L'acusació particular demanarà fins a 51 anys i mig de presó per a Ismael Rodríguez, el caçador que va confessar  caçador que va confessar haver matat a trets dos agents rurals el 21 de gener en un vedat de caça a Aspa (Segrià), ha confirmat l'advocat que representa els familiars.

Les famílies de les víctimes li atribueixen dos delictes d'assassinat, un delicte d'atemptat contra l'autoritat, un altre de tinença il·lícita d'armes i un delicte contra la flora i la fauna, han informat aquest dimecres els diaris 'Segre' i 'La Mañana'.

Aquest dijous se celebra la vista prèvia al jutjat d'Instrucció número 4 de Lleida, que dirigeix la investigació, en què les parts formularan els seus escrits d'imputació.

Dos trets

Notícies relacionades

Les famílies consideren que va existir acarnissament per part de l'acusat a l'hora d'acabar amb la vida dels dos rurals, de 43 i 39 anys, una circumstància que està pendent de ser contrastada amb l'informe de balística de l'escopeta que va utilitzar l'acusat per disparar contra els agents i que determinarà si tenia l'arma trucada o la va recarregar.

El jutge va acordar l'ingrés a la presó del caçador després de prendre-li declaració i fer una reconstrucció dels fets en què l'home, veí de Vacarisses (Vallès Occidental), va matar els dos agents disparant-los dos trets, segons la interlocutòria del jutjat.