Carmena demana perdó per anar en vehicle el Dia sense Cotxes

"Tornaré en autobús", assenyala l'alcaldessa de Madrid després de reconèixer la seva ficada de pota

Twitter s'omple de mofes després de l'actuació de l'alcaldessa d'Ahora Madrid

tecnicomadrid32233115 gra030  madrid  22 12 2015   la alcaldesa de madri

tecnicomadrid32233115 gra030 madrid 22 12 2015 la alcaldesa de madri

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agències

L'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, no se n'ha recordat aquest divendres que la ciutat celebrava el Dia sense Cotxes i ha anat en vehicle privat a una inauguració, on ha demanat perdó i ha assegurat que tornaria de l'acte en autobús.

"Ara mateix agafaré l'autobús perquè he anat a l'Ajuntament en metro com sempre i després no me n'he recordat i he agafat el cotxe. Ho sento molt, intentaré rectificar i me n'aniré en autobús", ha respost Carmena als periodistes quan li han preguntat com anava a Madrid el Dia sense Cotxes.

L'alcaldessa, defensora de l'ús del transport públic a la ciutat, assegura que va a treballar cada dia al palau de Cibeles en metro, encara que utilitza el cotxe oficial per anar a actes públics.

Notícies relacionades

La ciutat celebra avui el Dia sense Cotxes, en què Carmena no ha participat a diferència d'altres anys, en què sí que s'ha deixat veure pedalejant pel centre de la ciutat.

Després de la ficada de pota de l'alcaldessa, Twitter s'ha omplert d'acudits i crítiques sobre la seva actuació. Aquests són alguns exemples: