A GIRONA

Cinc detinguts per retenir i amenaçar una parella a casa seva per robar-los

Els lladres els van segrestar durant dues hores per obtenir diners, rellotges i un televisor

ddobuzbxuaapgxc

ddobuzbxuaapgxc

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut en els últims dies cinc homes per un robatori violent en un domicili de Girona, on van retenir i van amenaçar violentament els seus propietaris durant més de dues hores, segons informa avui la policia autonòmica.

Els fets van tenir lloc el 26 d'abril, quan uns desconeguts van accedir de matinada a un domicili de Girona i van sorprendre els seus propietaris mentre dormien, un matrimoni, a qui van retenir i van amenaçar perquè els donessin els diners que tinguessin disponibles.

Els delinqüents van registrar tota la casa i van amenaçar violentament el matrimoni durant més de dues hores, fins que se'n van anar emportant-se'n una col·lecció de rellotges antics, un televisor i 600 euros en efectiu.

Notícies relacionades

La investigació policial va permetre que el 4 de setembre els Mossos localitzessin i detinguessin un dels lladres a l'avinguda Franca de Girona i, l'endemà, detinguessin dos homes més, un a Girona i un altre a Salt, aquest últim va ser localitzat per la policia local. El dia 6 i ahir, la policia va localitzar i va detenir dos participants més de l'assalt.

Dels cinc detinguts, quatre són de nacionalitat marroquina i un és espanyol, amb edats compreses entre els 21 i els 42 anys. Tots ells van passar ahir a disposició judicial i es va decretar presó per a tres d'ells.