DESTACATS DEL DIA

L'imam de Ripoll va burlar tots els filtres policials i altres notícies que has de saber avui, en un minut

zentauroepp39786183 imatge de la informaci  publicada per  la derni re heure  so170824112820

zentauroepp39786183 imatge de la informaci publicada per la derni re heure so170824112820 / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Aquestes són les notícies que has de saber avui:

1) Els Mossos no van investigar l'imam de Ripoll després de la petició informal de la policia belga. La policia catalana no tenia constància dels antecedents penals d'Es Satty ni del seu vincle amb l'operació Chacal'. Per una altra banda, el Govern central encara no disposa del cens d'imams que va acordar fa dos anys.


2) El pare d'en Xavi, el nen de 3 anys mort a la Rambla: "Necessito abraçar un musulmà". Els pares del nen que va morir en l'atemptat de Barcelona van rebre el condol del suplent de l'imam de Rubí ahir.

Els pares d'en Xavi, amb el suplent de l'imam de Rubí. / JORDI COTRINA


3) El Rei assistirà a la manifestació contra el terrorisme dissabte a Barcelona. La Casa del Rei confirma l'assistència de Felip VI hores després que la Moncloa informés de la de Rajoy.

FERRAN NADEU / El Rei, amb el president, Carles Puigdemont; el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, i el president del Govern central, Mariano Rajoy, en el minut de silenci de divendres passat per les víctimes dels atemptats. / 


Notícies relacionades

4) Dembélé, el fitxatge més car de la història del Barça. El Dortmund i el club blaugrana van acordar el traspàs de l'extrem francès per 150 milions d'euros. També ahir es va celebrar el sorteig de la Champions, en què el Barça va quedar aparellat amb la Juve, l'Olympiacos i l'Sporting de Portugal.

5) Divendres d'estrenes de cine. Entre les pel·lícules que arriben avui a la cartellera, 'Verónica', un film sobre pors i fenòmens paranormals a Vallecas. Entrevistem Paco Plaza, que assegura que "la religió catòlica té programa per a tot allò sobrenatural".