En Ibiza

Un noi de 28 anys mor al caure des d'un tercer pis a Eivissa

El succés ha tingut lloc als apartaments Jet de la platja d'en Bossa

Quan han arribat els sanitaris la víctima ja estava en parada cardiorespiratòria

zentauroepp39690552 ibiza apartamentos jet foto archivo170814100402

zentauroepp39690552 ibiza apartamentos jet foto archivo170814100402

1
Es llegeix en minuts

Un noi de 28 anys ha mort aquest dilluns de matinada, després de caure des d'un tercer pis dels apartaments Jet de la platja d'en Bossa a la zona de la piscina, a Eivissa, segons han informat des del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU).

Els fets han tingut lloc cap a les 05.30 hores i quan han arribat els serveis sanitaris la víctima ja estava en parada cardiorespiratòria. Malgrat que li han aplicat maniobres de reanimació durant 45 minuts, no l'han pogut salvar.

També han assistit al lloc una ambulància bàsica i la Policia per fer-se càrrec de la investigació.

Notícies relacionades

Es tracta del segon jove mort aquest estiu a les Illes després de precipitar-se. El primer va tenir lloc a l'edifici Tanit, a Sant Antoni, on un noi britànic de 26 anys va morir a l'acte al caure per la claraboia, el 6 d'agost.

En aquella ocasió, el jove va tornar al seu apartament després d'una última nit de festa a Eivissa, ja que en poques hores havia d'agafar l'avió de tornada a casa. Havia deixat els seus amics continuant la festa, però ell va decidir tornar abans que la resta. A l'arribar a l'edifici i no tenir les claus, va intentar accedir al seu apartament baixant des del terrat de l'edifici, un dels més alts del municipi, per la claraboia fins a una finestra del seu apartament a la quarta planta, va caure al buit i va trobar la mort a l'instant.

Temes:

Balears Caigudes