El 4 d'agost a la matinada

Un noi denuncia una agressió homòfoba durant la festa major de Castelló d'Empúries

La víctima, que anava amb la seva parella, va rebre un cop de puny a la cara

icoy23034768 parlament ley homofobia170104163421

icoy23034768 parlament ley homofobia170104163421

1
Es llegeix en minuts

Un noi de 21 anys i veí de Vilafant (Alt Empordà) ha denunciat una agressió homòfoba durant la festa major de Castelló d'Empúries (Alt Empordà). El noi, que ha presentat denúncia davant els Mossos, va rebre un cop de puny que li ha provocat un edema lleu al pòmul esquerre. Els fets es remunten al 4 d'agost al voltant de les quatre de la matinada, informa ACN. 

Segons explica, ell i el seu company sentimental -que no ha volgut presentar denúncia- eren en un aparcament del municipi quan tres nois d'entre 18 i 20 anys se'ls van acostar i els van preguntar si es discutien per una noia. Els nois van respondre que eren homosexuals, però, segons explica la víctima, els agressors no s'ho van creure i els van reclamar que es fessin un petó per demostrar-ho.

Informe mèdic

Notícies relacionades

La parella hi va accedir i els tres joves se'n van anar fent comentaris despectius. Davant això, el seu company els va qualificar d'homòfobs i va ser llavors quan, segons denuncia, van tornar i els van agredir. Al seu company li van pegar una puntada de peu a la panxa, i a ell, un cop de puny a la cara. Tal com consta a l'informe mèdic, l'agressió li ha provocat un edema lleu al pòmul dret.

Aquest dimarts, després de fer-se una revisió al CAP de Vilafant, ha presentat denúncia a la comissaria de Figueres. La policia li ha ensenyat fotografies de la base de dades amb l'objectiu de poder identificar els presumptes agressors, però no els ha reconegut.

Temes:

Homofòbia