A CÀCERES

Un matrimoni i dos dels seus fills moren quan feien barranquisme a la vall del Jerte

Un altre fill de la parella ha resultat ferit

La família s'ha vist sorpresa per la crescuda del riu

vallejerte

vallejerte
jjubierre39192876 gra441  jerte  c ceres   06 07 2017   efectivos de bomberos 170706161213

/

1
Es llegeix en minuts

Un matrimoni i dos dels seus fills petits han mort aquest dijous en una crescuda d'aigua quan practicaven barranquisme a la vall del Jerte (Càceres). Als menors els han practicat reanimació cardiopulmonar, però no els han pogut salvar. A més dels quatre morts, hi ha un altre menor ferit de caràcter lleu, fill també de la parella. Els nens tenen  6, 9 i 11 anys.

Notícies relacionades

El succés s'ha produït cap a les 12.15 hores, quan una forta tempesta que ha caigut al nord de la província de Càceres (en alerta groga per pluges i tempestes), ha provocat la crescuda del riu Jerte i ha arrossegat aquesta família de cinc membres que estaven fent barranquisme a la zona. Per circumstàncies encara no precisades, s'ha perdut el contacte amb aquest grup, i s'ha activat un pla de recerca i localització en què han intervingut membres de la Guàrdia Civil, els Bombers, Protecció Civil, la Creu Roja i un helicòpter sanitari.

La delegada del Govern Cristina Herrara, que era aquest matí a Valverde de la Vera per conèixer els danys causats per la inundació d'aigua i fang que va registrar ahir aquesta localitat, s'ha desplaçat fins a Jerte (Càceres).