OFICINES DESALLOTJADES

Inspecció de Treball tanca jutjats a Sabadell per les altes temperatures

L'avaria de dos compressors ha provocat la caiguda del sistema de climatització

Gran part de les dependències judicials han registrat fins a 35 graus

zentauroepp32918635 juzgados sabadell170628192031

zentauroepp32918635 juzgados sabadell170628192031

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / SABADELL

Inspecció de Treball ha ordenat aquest dimecres el desallotjament i el cessament d'activitat als jutjats de Sabadell. El motiu són les altes temperatures registrades per l'avaria en dos dels quatre compressors de l'edifici, que ha suposat arribar als 35ºC en gran part de les dependències.

Aquest dimecres una inspectora i un tècnic han fet una visita a les instal·lacions, on han portat a terme els mesuraments pertinents. Després de la inspecció, han determinat la necessitat de tancar les dependències fins que no es resolgui l'avaria, que es va produir el 16 de juny. La Conselleria de Justícia considera que és una mesura desproporcionada, motiu pel qual han optat per recórrer la decisió.

NOUS APARELLS

Notícies relacionades

Tot i així, aquest dijous està prevista l'arribada d'un dels nous compressors, i dimecres que ve, el segon. Quan Inspecció de Treball hi doni el seu vistiplau, es podrà tornar a l'activitat habitual a l'edifici, situat a l'Eix Macià de la capital vallesana.

El tancament afecta les dependències situades entre les plantes 1 i 8 de l'edifici. Concretament, implica el tancament de tots els jutjats d'instrucció, del penal, de violència i el Registre Civil. Segueixen operatius els jutjats de Primera Instància 1, 2, 7 i 8 i el jutjat de guàrdia. També s'ha traslladat un empleat del Registre Civil a la planta baixa de l'edifici.

Temes:

Calor Justícia