Controlat l'incendi de Doñana després de tres dies en flames

Més de 200 efectius han treballat aquesta nit a la zona afectada, que encara no ha sigut quantificada

 

  / PLAN INFOCA

1
Es llegeix en minuts

El dispositiu desplegat des de dissabte al terme municipal de Moguer i a l'entorn del parc nacional de Doñana per combatre l'incendi que diumenge va arribar a amenaçar l'àrea protegida ha aconseguit durant la nit i matinada d'aquest dimarts estabilitzar l'incendi, i, per fi, controlar-lo a les 9.45 hores.

L'operatiu autonòmic del pla d'incendis forestals d'Andalusia (Infoca) ha actuat en la tercera nit de l'incendi amb uns 200 efectius entre bombers forestals i agents de Medi Ambient, així com una Unitat Mèdica d'Incendis Forestals (UMIF) i una Unitat Mòbil de Meteorologia i Transmissions (UMMT) i 18 vehicles pesants d'extinció, segons informa el 'Diario de Huelva'.

Notícies relacionades

La presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz, ho ha confirmat també via Twitter, en un missatge en què ha felicitat tots aquells que han treballat en l'operatiu d'extinció.

Els efectius desplegats a la zona treballaran les pròximes hores en l'extinció definitiva del foc, l'afectació del qual encara no ha sigut quantificada.