Assassinat d'un tret després de recriminar a un home per orinar-li a sobre

La víctima, de 25 anys, celebrava la revetlla a la platja d'Arealonga de Chapela, a Vigo

 

  / EFE / SALVADOR SAS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VIGO

Un home de 43 anys ha matat d'un tret un noi de 25 que li ha recriminat que orinés cap al lloc on estava celebrant la revetlla de Sant Joan amb els seus amics. El succés ha tingut lloc a la platja d'Arealonga de Chapela, a Redondela (Vigo), segons han informat fonts municipals.

El succés ha passat poc abans de les sis del matí quan la víctima i un amic han anat cap a un home que no coneixien i que estava "orinant cap a la platja" des d'un lloc alt, precisament cap a l'indret on es trobaven tots dos celebrant la revetlla de Sant Joan amb uns amics. Els dos nois li han recriminat la seva actitud, i l'home, sense dir ni mitja palabra, ha tret "la pistola d'una ronyonera" i "ha disparat al tòrax" al jove de 25, que ha mort. L'amic de la víctima, després del primer tret, ha empès l'agressor, que ha disparat "dos trets més" però sense tocar-lo.

ARMA DE GRAN CALIBRE

Els agents de policia han rebut l'avís dels fets i gràcies a la col·laboració ciutadana han obtingut una descripció de l'autor dels trets i l'han pogut localitzar just quan es disposava a agafar un taxi per abandonar el lloc, encara amb l'arma en el seu poder.

Notícies relacionades

Els agents han envoltat el fugitiu i l'han detingut prenent "mesures preventives" per evitar que tornés a disparar. L'arma que portava era de gran calibre. El detingut, un home de 43 anys, està retingut en dependències policials i té diversos antecedents.

Els serveis d'emergències que han anat al lloc dels fets només han pogut certificar la mort del noi. A més de les dotacions de serveis d'emergències i de Policia Nacional que han anat al lloc, també s'han personat membres de la policia científica, la policia judicial i la comissió del jutjat.