La revista 'Tiempo' celebra 35 anys amb un canvi de disseny

El setmanari ofereix noves seccions i una imatge més moderna i elegant

Publica una entrevista amb Rajoy i un suplement amb les millors portades

fcasals38622035 170526162414

fcasals38622035 170526162414

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MADRID

La revista Tiempo celebra aquesta setmana el seu 35è aniversari amb la publicació d’un número especial que inclou un disseny completament renovat i la incorporació de noves seccions. El setmanari del Grup Zeta, que va néixer el maig de 1982, es redissenya sota el nou eslògan de «la revista de la gent que decideix» i, a més a més, publica un suplement amb les seves 35 millors portades.

Tiempo presenta una imatge molt més moderna i elegant. Així mateix, també es potencien les seccions d’economia i estil de vida amb continguts extres sobre inversió, emprenedors, gastronomia, viatges, moda o benestar.

La posada al dia de la imatge de la revista ha sigut obra de l’estudi barceloní Anversal, i, en concret, de la dissenyadora Olga Lamas. I el resultat és una revista molt innovadora i en consonància amb els nous temps. Els canvis ja s’observen des de la portada. Encara que el logotip no ha canviat, sí que s’ha fet més petit, i hi ha menys textos, ja que es potencia la fotografia, en aquest últim número del president del Govern central, Mariano Rajoy, als jardins de la Moncloa. 

ESTIL DE VIDA

Notícies relacionades

Les pàgines interiors obren amb una gran entrevista, en exclusiva, a Rajoy, en la qual mostra els seus punts de vista sobre els principals temes d’actualitat. A més, s’estrenen quatre noves seccions: Zoom, Actualidad, Economía i Vivir. Zoom ofereix una visió general del més destacat de la setmana. A Actualidad, el lector hi podrà trobar els grans reportatges i exclusives que han fet famosa la revista Tiempo al llarg dels seus 35 anys d’història. La secció d’Economía creix en nombre de pàgines i incorpora miniseccions sobre emprenedoria i inversió. I, finalment, la revista tanca amb Vivir, un innovador concepte que inclou continguts d’estil de vida amb un disseny molt espectacular.

A part de l’entrevista amb Rajoy, Tiempo publica aquesta setmana un ampli reportatge sobre Victoria Álvarez, la dona que va acorralar el clan Pujol denunciant les pràctiques mafioses d’un dels seus fills. Així mateix, l’exvicepresident del Govern Alfonso Guerra escriu un article molt crític amb les primàries del PSOE en què assegura que «la participació dels militants no sempre proporciona estabilitat».

Temes:

Grup Zeta