Detingut el conductor del microbús d'un comiat de solter per quintuplicar la taxa d'alcohol

Els convidats el van obligar a aturar el vehicle en una àrea de servei de l'autopista

zentauroepp6360390 barcelona despedida de soltero grupo ingles en via layetana 170507131638

zentauroepp6360390 barcelona despedida de soltero grupo ingles en via layetana 170507131638 / AGUSTI CARBONELL

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil ha detingut a Agost (Alacant) un home de 43 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària al superar en cinc vegades la taxa màxima permesa d'alcohol en sang. El vehicle va ser contractat per 11 persones que anaven a Benidorm a celebrar un comiat de solter, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

El grup havia contractat el microbús amb conductor per celebrar el comiat de solter d'un d'ells a Benidorm. Estaven tornant a la seva localitat de residència quan es van adonar que el conductor semblava estar sota els efectes de l'alcohol. Per això el van obligar a aturar el vehicle a l'àrea de servei.

Una vegada allà, a l'AP-7 a l'altura d'Agost, van sol·licitar la intervenció dels agents del Subsector de Trànsit mitjançant una trucada al 062 en què van donar avís de la situació del conductor.

SEGON CONDUCTOR

La realització de la prova d'alcoholèmia per part de l'equip d'atestats de la Guàrdia Civil de Trànsit va confirmar les seves sospites, ja que el conductor va donar un resultat de 0,75 mil·ligrams per litre d'alcohol en aire espirat, una taxa fins a cinc vegades més alta del que es permet a professionals.

Notícies relacionades

Aquest home de 43 anys i origen espanyol va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle per sobre la taxa màxima d'alcohol en sang permesa.

L'empresa propietària del vehicle va enviar un segon conductor que es va encarregar de portar els 11 amics, entre ells el nòvio, i aquest va poder anar al seu casament, segons les mateixes fonts.