investigació oberta

Trobat ferit greu a Milà un investigador andalús que va anar a un comiat de solter

El jove, que treballa a la Universitat de València, va ser trobat per la policia italiana tirat entre les vies del tren

fcosculluela15976349 milan   el 7 de octubre  turistas en piazza duomo el 7 de oc170505165338

fcosculluela15976349 milan el 7 de octubre turistas en piazza duomo el 7 de oc170505165338

1
Es llegeix en minuts

Un jove de 27 anys, natural de Motril (Granada) i que treballa com a investigador en un centre dependent de la Universitat de València (UV), està ingressat en estat greu en un hospital de Milà després que es desplacés a aquesta ciutat italiana per celebrar un comiat de solter. La policia el va trobar, dissabte a la matinada, a les vies d'una estació amb forts traumatismes a l'esquena i altres parts del cos, unes ferides que, segons els metges, li podrien impedir tornar a caminar.

Així ho ha relatat a Europa Press el pare del noi, Daniel Rodríguez, que ha reclamat a les autoritats que investiguin i aclareixin les circumstàncies en què es va produir aquest succés, que els facultatius atribueixen a una forta agressió que li ha desplaçat diverses vèrtebres, per això està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) després de sotmetre'l a una operació quirúrgica.

AMB 20 AMICS

Rodríguez, que és a Milà amb el seu fill, ha explicat que el noi, un físic i enginyer electrònic que en l'actualitat treballa per a un centre dependent de la Universitat de València, es va desplaçar a Milà divendres amb un grup de 20 amics per celebrar el comiat de solter d'un d'ells, el primer del grup que contrau matrimoni.

Els pares van ser alertats diumenge que el seu fill havia de ser operat d'urgència després d'haver sigut trobat a la matinada tirat a les vies de l'estació Garibaldi, pròxima a la discoteca Alcatraz, on segons sembla havien anat els joves.

Notícies relacionades

Les policia italiana, que va ser la que va trobar el jove, està investigant els fets, mentre que la família reclama "celeritat" per aclarir què ha passat i detenir els culpables en cas que es confirmi que es tracta d'una agressió.

La família també s'ha posat en contacte amb el consolat, que els ha transmès que obrirà un expedient pels fets, encara que lamenten que l'ajuda prestada no sigui fins ara tota la que esperaven.