tenia una ordre d'allunyament

Mor un home que es va disparar després d'atrinxerar-se a casa de la seva exparella a Pontevedra

Va forçar l'entrada al seu domicili però ella va poder fugir i avisar la Guàrdia Civil

jgblanco38253768 gra008  cangas  pontevedra   01 05 2017   efectivos de emerg170501131438

jgblanco38253768 gra008 cangas pontevedra 01 05 2017 efectivos de emerg170501131438 / SXENICK

1
Es llegeix en minuts

Un home que s’havia atrinxerat a l’interior de la vivenda de la seva exparella a la localitat de Cangas (Pontevedra) va morir ahir a la matinada a conseqüència de les ferides que es va produir ell mateix després de disparar-se en una espatlla amb una escopeta de caça. El mort tenia una ordre d’allunyament recent vinculada a un delicte de violència masclista.

Segons va informar ahir la Guàrdia Civil, diumenge al vespre una dona va anar a la seva vivenda i va trobar-ne la porta forçada, de manera que, davant la sospita que algú hi hagués pogut entrar a robar, va decidir abandonar el domicili i dirigir-se a la caserna de la Guàrdia Civil per reclamar ajuda i denunciar els fets.

AMB UNA ESCOPETA DE CAÇA

Traslladats al lloc, cap a les 21.30 hores, els agents van comprovar que dins del domicili hi havia un home  amb una escopeta de caça, de manera que li van requerir que deixés anar l’arma, si bé, en comptes de deposar la seva actitud, l’home va efectuar un tret sense causar cap lesió als guàrdies civils.

Mentrestant, efectius de la Policia Local i de Protecció Civil van acordonar el perímetre de la vivenda per crear una zona de seguretat al voltant de la casa, ubicada a l’avinguda de Lugo, de Cangas.

Notícies relacionades

Poc després, l’home va intentar suïcidar-se engegant-se un tret a l’espatlla esquerra, així que va ser evacuat immediatament en una ambulància fins a l’hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo, on els equips sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida, ja que va morir cap a les 2.30 hores de la matinada a causa de les ferides.

La Guàrdia Civil va informar que l’home tenia en vigor una ordre d’allunyament de la seva exparella emesa divendres, dia 26 d’abril, després que tinguessin «un incident» pel qual ell va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere.