Un home mata el seu pare d'un tret a Càceres

L'assassí, que ha sigut detingut, té 38 anys

 

  / EFE / ISABEL VALDÉS

1
Es llegeix en minuts

Un home de 38 anys ha sigut detingut com a presumpte autor de la mort del seu pare, de 68 anys, aquesta matinada a Càceres amb una arma de foc, segons ha informat la Delegació del Govern a Extremadura.

Cap a un quart de sis del matí s'ha rebut una trucada procedent del Centre d'Urgències i Emergències 112 alertant d'un possible homicidi al carrer Antonio Floriano Cumbreño, ubicat a la barriada del Perú de Càceres.

Immediatament s'han dirigit al lloc dels fets diverses dotacions policials, que a l'arribar han trobat una dona abraçant i tranquil·litzant un jove, suposadament el seu fill, que els ha explicat als policies que aquest acabava de matar el seu pare d'un tret.

Immediatament els agents s'han dirigit a un dels dormitoris de la vivenda i han comprovat que hi havia un home amb una ferida al costat, produïda segons sembla per una arma de foc llarga.

Notícies relacionades

Els agents han procedit a la immediata detenció del presumpte autor per un delicte d'homicidi i també han intervingut al mateix domicili l'escopeta amb què ha pogut disparar.

La investigació continua oberta per a l'aclariment dels fets i s'ha decretat el secret de sumari.