Crim familiar a Pontevedra

La policia troba una dona penjada i la seva mare i el seu marit morts en un domicili d'A Estrada

Una de les hipòtesis amb què es treballa és que es tracti d’un doble assassinat i que l’home s’hagi suïcidat. / ALTES VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Els cossos sense vida de dues dones i un home de la mateixa família van ser trobats aquest diumenge a la tarda en una vivenda de la parròquia de Callobre, al municipi d'A Estrada, a Pontevedra.

A la vivenda, els agents van trobar una dona penjada, identificada amb les inicials J.I.O., de 56 anys; la seva mare, A.O.T., morta d'un tret, i el marit de la primera, M.L.C., de 56 anys, també abatut suposadament per la mateixa escopeta, trobada al seu costat.

Segons fonts de la investigació, els cadàvers de la dona i de la seva mare van ser trobats a la mateixa habitació, mentre que el cos de l'home va ser trobat en una altra habitació de la vivenda.

S'estan investigant totes les causes del succés i no es descarta cap hipòtesi, encara que fonts de la investigació assenyalen que hi ha certs indicis que l'home es podria haver suïcidat.

Segons 'La Voz de Galicia', l'home treballava a Suïssa però passava temporades amb la seva família. Aquest cap de setmana el fill de la parella, amb qui residien, estava de viatge a Portugal i va ser qui va alertar que alguna cosa podia haver passat quan va trucar per telèfon i no li van respondre.

Notícies relacionades

La Guàrdia Civil investiga l'assumpte després que una veïna alertés del cas, el segon episodi de violència que es produeix en només tres dies a la província de Pontevedra.

Divendres passat, un home va agredir presumptament la seva dona fins a creure-la morta i després es va penjar al municipi de Salzeda de Caselas. La dona està ingressada en l'UCI de l'hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo.