Les xarxes socials cremen amb l'embargament del sou a Inda a La Sexta per l'impagament de la pensió als seus fills

Un jutjat d'Alcobendas estableix que el periodista seguirà embargat fins que no saldi el deute

jjubierre36498209 eduardo inda   eduardoinda    twitter161203123531

jjubierre36498209 eduardo inda eduardoinda twitter161203123531

1
Es llegeix en minuts

Les xarxes socials es fan ressò aquest dissabte al matí de l'embargament decretat per un jutjat de primera instància d'Alcobendas del salari que cobra el periodista Euardo Inda a La Sexta per incompliment de les seves obligacions econòmiques amb els seus fills. La resolució porta data d'octubre del 2016 i respon a una demanda presentada per la seva exdona amb relació als pagaments del 2015.

El jutjat dictamina que el director d'OK Diario només podrà disposar cada mes del mínim legal establert fins que satisfaci els 13.344,44 euros que el jutjat ha sentenciat que deu a la seva exdona i als seus fills, així com el pagament de 4.000 euros addicionals en concepte dels interessos meritats i de les costes processals.

Notícies relacionades

La Sexta no podrà pagar al director de OK Diario, sinó que haurà de bloquejar el seu salari i ingressar aquestes retencions en un compte consignat. Inda seguirà embargat fins que saldi tot els deute, segons estableix la llei.

La resolució judicial ha inflamat les xarxes socials, comentada en nombrosos tuits, entre ells un de Pablo Echenique, secretari d'organització de Podem, amb qui el periodista ha protagonitzat agres enfrontaments.