Un guàrdia civil i la seva dona, trobats morts per trets a Salamanca

Els investigadors no descarten que es tracti d'un cas de violència de gènere

 

  / EFE / CARLOS GARCÍA

1
Es llegeix en minuts

Els cadàvers d'un caporal de la Guàrdia Civil en actiu i de la seva dona han sigut trobats aquest dijous al matí  en una vivenda de la localitat salmantina de Fuentes de Oñoro. Tots dos presenten ferides per trets d'arma de foc, segons han precisat fonts pròximes a la investigació, que no descarten que es tracti d'un cas de violència masclista, tot i que aquesta hipòtesi encara no està confirmada.

El que sí que se sap ja és que l'home mort és un caporal de la Guàrdia Civil destinat a Guipúscoa, de 51 anys, mentre que la dona és de nacionalitat portuguesa i vivia a Fuentes de Oñoro. Segons sembla, la dona havia patit en el passat algun episodi de maltractament, si bé quan el caporal viatjava de Guipúscoa a la localitat salmantina se'ls veia junts.

AVÍS AL 112

Notícies relacionades

Els cossos, segons han confirmat a Efe fonts el servei regional d'emergències 112, s'han localitzat al voltant de les 8.45 hores, després que una trucada a aquest servei hagi demanat assistència per a l'home i la dona.

El succés s'ha registrat a la zona d'El Poblado, a la frontera amb Portugal. Quan l'equip mèdic ha arribat al lloc del succés, aquest ha confirmat que la parella estava morta i que presentaven ferides per arma de foc.