crim brutal

Els parents de la família assassinada a Guadalajara neguen que fossin narcotraficants

Els investigadors sospiten que el crim es va cometre fa un mes, per l'estat de descomposició dels cossos, que estaven esquarterats

pioz

pioz

1
Es llegeix en minuts

Un parent dels quatre membres d'una família brasilera que van aparèixer esquarterats a Guadalajara el cap de setmana passat ha negat que els assassinats tinguessin qualsevol relació amb el tràfic de drogues.

Les víctimes mortals eren Marcos Campos Nogueira i Janaína Santos Américo, tots dos de 39 anys, i els seus dos fills, una nena de 4 anys i un nen d'1 any, que va néixer a Espanya.

DIFERENTS HIPÒTESIS

Un germà de Marcos, Valfran Campos, ha declarat a la televisió Globo que és "absurd" insinuar que la parella estigués relacionada amb el narcotràfic, després que una font oficial d'aquell país digués que "tot sembla indicar" que l'assassinat va ser per "una venjança".

En declaracions a un altre mitjà de comunicació, el diari digital El Español, Valfran Valfran, proposa una altra teoria. “S'ha de buscar en el lloc on treballava el meu germà. La solució crec que és allà. Les persones que eren a prop seu sabien alguna cosa”, assegura el familiar en relació amb el restaurant on estava empleat Marcos Campos.

“Tota la família està molt malament. No entenc com ha pogut passar, la nostra família era molt tranquil·la. En vam tenir notícia per un diari de Pessoa que parlava de quatre brasilers morts. Feia un mes que no parlava amb el meu germà, llavors vaig associar les coses”, ha relatat el germà.

A ESPANYA DES DE FA TRES ANYS

La parella era oriünda de João Pessoa, capital de l'estat de Paraíba, al nord-est del Brasil, i es va mudar a Espanya fa tres anys per una oportunitat de feina per a Nogueira, que treballava com a gerent d'un restaurant.

Els cossos dels quatre membres de la família van ser localitzats en un xalet d'una urbanització de Pioz, a Guadalajara, a uns 60 quilòmetres a l'est de Madrid, i estaven repartits en diverses bosses.

Segons la Guàrdia Civil, el crim es va cometre fa almenys un mes per l'estat de descomposició de les restes humanes trobades.

SENSE SOSPITES

Notícies relacionades

Eduardo Braulio, cunyat de Janaína, va dir al portal G1 que els seus familiars al Brasil no van sospitar res perquè "a vegades es quedaven sense comunicació" durant un temps i creien que, com que s'havien mudat recentment, encara no havien instal·lat internet a casa.

Segons Braulio, el pare de Janaína va tenir una pujada de tensió al saber el que va passar. La seva filla usava a les xarxes socials els cognoms Diniz Diniz pel seu pare, segons el seu cunyat.