"És l'excusa perfecta per sortir i fer coses diferents"

Vuit aficionats a Pokémon Go expliquen com el joc impulsa les relacions socials

1
Es llegeix en minuts
MARIA IGLESIAS / BARCELONA

ALEX KOBZAR, 19 ANYS: "Deixo coses de banda però passo més temps amb els amics"

"Vaig descarregar el joc abans que sortís oficialment i hi estic enganxat. Ara quedo amb els amics només per anar a caçar pokémons i deixo de banda altres coses però així passo més temps amb ells”.

YUDEL RODRÍGUEZ, 20 ANYS: "En comptes de passar-me el dia tirat a casa, surto a jugar" 

 

“En comptes de passar-me el dia tirat a casa o fent coses poc productives, surto per jugar. Al parc de la Ciutadella, a més, coincideixes sempre amb les mateixes persones i així coneixes gent nova".

JUDIT VERNET, 24 ANYS: "És un al·licient que la gent del teu entorn també hi jugui"

“Encara que conec Pokémon des que era petita vaig descarregar el joc perquè la meva parella hi jugava. És un al·licient que la gent del teu entorn també l'utilitzi perquè s'hi afegeix competitivitat sana”.

ARTURO FORTUNY, 28 ANYS: "És l'excusa perfecta per sortir i fer coses diferents"

“Esperava el joc amb moltes ganes des que el van anunciar perquè sóc molt fan dels videojocs en general. Amb l'aplicació tinc una excusa per sortir i fer coses diferents”.

DAVID VIVÓ, 22 ANYS: "Quedo més amb la meva nòvia i amb els amics, encara que sigui per jugar"

"Em puc passar hores jugant 'on line' i amb Pokémon quedo més amb la meva nòvia i amb els amics, encara que segueixi sent per jugar. Sóc de Mataró i he vingut a Barcelona per buscar noves criatures”.

GEMMA LÓPEZ, 39 ANYS: "El meu nebot no deixa de demanar-me que sortim de casa"

“Vaig començar a jugar pel meu nebot, que ara no deixa de demanar-me que sortim de casa. Jo bàsicament l'utilitzo mentre vaig de casa a l'autobús per anar a treballar, però reconec que m'encanta”.

LAIA MARÍN, 21 ANYS: "Aquest joc és diferent, et motiva per sortir i descobrir llocs nous"

Notícies relacionades

“Al principi feia una mica de vergonya però no conec ningú que no hi jugui. No sóc especialment addicta als videojocs però aquest és diferent, et motiva a sortir i descobrir llocs nous”.

LUCIANO VOUTSINA, 18 ANYS: "Em vaig instal·lar l''app' i vaig començar a conèixer gent i fer amics"

“Quan vaig venir de vacances a Espanya el vaig instal·lar i vaig començar a conèixer gent i fer amics gràcies a l'aplicació. No m'esperava que un joc pogués aportar tant, a més de diversió”.