Una dona mor a mans de la seva parella a Aranda del Duero

L'agressor, que ha sigut detingut, ha comès el crim amb una arma blanca

fcosculluela34728608 gra048  aranda de duero  burgos   17 07 2016   vista del por160717162142

fcosculluela34728608 gra048 aranda de duero burgos 17 07 2016 vista del por160717162142 / Paco Santamaria

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 49 anys ha mort a Aranda de Duero (Burgos) apunyalada presumptament per la seva parella, un home de 54 anys que ha sigut detingut, segons han informat fonts del Cos Nacional de Policia. La causa de la mort han sigut les ferides produïdes amb una arma blanca pel detingut, que ha passat a disposició judicial aquest diumenge a les deu del matí.

L'agressió s'ha produït al domicili de la parella, al carrer de Fernán González, del barri de Santa Catalina de Aranda del Duero. El Servei d'Emergències de Castella i Lleó (112) ha rebut un avís poc després de les tres de la matinada, en què s'alertava d'una agressió en un domicili.

El 112 ha transmès la informació a la Policia Local i al Cos Nacional de Policia, que a l'arribar han sol·licitat assistència mèdica per a una dona ferida per arma blanca. Sanitat de Castella i Lleó (Sacyl) hi ha enviat una UVI mòbil, i l'equip sanitari ha estat treballant al lloc fins a les sis del matí, però no han pogut salvar la vida de la víctima.

SENSE DENÚNCIES PRÈVIES

La parella tenia dos fills majors d'edat i no hi havia denúncies prèvies per violència de gènere. L'alcaldessa de la localitat, Raquel González, ha declarat que era un matrimoni d'Aranda de Duero "normal" i sense aparents problemes, tots dos amb feina.

Notícies relacionades

La junta de portaveus del consistori d'Aranda de Duero, reunida aquest matí amb caràcter d'urgència, ha acordat declarar tres dies de dol oficial avui, dilluns i dimarts. Les banderes de tots els edificis municipals onegen a mig pal a Aranda de Duero en senyal de dol.

A més, s'ha convocat una concentració ciutadana avui a les vuit del vespre a la Plaza Mayor d'Aranda, per mostrar el suport de la societat a la família de la víctima i en repulsa per la violència de gènere. L'ajuntament ha emès un comunicat de "condemna i repulsa" per aquest nou assassinat de violència de gènere, i ha mostrat el seu condol, el seu suport i la seva solidaritat a la família.