Un polèmic vídeo per a nens dels Testimonis de Jehovà tanca el paradís als gais

L'audiovisual de la congregació religiosa explica que els homosexuals "poden canviar"

El vídeo homòfob dels testimonis de Jehovà / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Jehovà prohibeix l'entrada al paradís als homosexuals. Aquest és el missatge que envien els Testimonis de Jehovà als nens i nenes a través d'un vídeo. En forma de dibuixos animats, el polèmic treball explica que el seu Déu tanca les portes de l'edèn a les persones que n'estimen altres del mateix sexe.

L'audiovisual, basat en imatges animades, sosté que per anar al paradís s'han de seguir les normes de Jehovà". Unes normes que passarien per "canviar" la condició homosexual de les persones. En aquest sentit, el document defensa que un homosexual no podria anar al paradís de la mateixa manera que un passatger no pot emprendre un viatge en avió si porta "un objecte que està prohibit" embarcar.

Notícies relacionades

El vídeo està plantejat com la resposta d'una dona als comentaris de la seva filla sobre el fet que una companya de classe tingui dues mares, advoca per la "predicació" com a motor del canvi d'aquesta realitat i anima la nena a propagar les seves idees a les amigues i companyes de classe amb pares gais o mares lesbianes.

El vídeo, que es va fer viral al maig i s'està recuperant aquests dies amb motiu de les diferents celebracions del Dia de l'Orgull gai, va generar més rebuig que aprovació. Més del 90% de les opinions no van aprovar llavors el seu contingut.